Xavi Múrcia

Política de privacitat

Informació general

El lloc web www.xavimurcia.cat és propietat de Xavi Múrcia amb CIF 34732553 T i domicili fiscal a Plaça de l’Església, 1 17853 ARGELAGUER. També pot posar-se en contacte amb Xavi Murcia a través de l’e-mail: xavi@xavimurcia.cat

Propietat intel·lectual i ús dels continguts

La totalitat del contingut d’aquest lloc web està protegit per drets de propietat industrial i intel·lectual i son propietat de Xavi Múrcia o de tercers que hagin autoritzat l’ús d’aquests continguts. Queda prohibida la reproducció, la comunicació o distribució dels materials inclosos en aquest lloc web sense autorització expresa de Xavi Murcia.

Protecció de dades

De conformitat amb el que disposa la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), informem que les vostres dades personals són incorporades a fitxers titularitat de Xavi Múrcia amb la finalitat de poder atendre adequadament les vostres peticions d’informació.

Per exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició que contempla la Llei pot adreçar-se per escrit a Xavi Múrcia – Plaça de l’Església, 1 – 17853 ARGELAGUER

Limitacions o exclusions de responsabilitat

Xavi Múrcia no es fa responsable de la informació que es pot obtenir a través d’enllaços a llocs web o sistemes externs.

Xavi Múrcia no es fa responsable dels danys causats als usuaris per l’accés al lloc web o per la impossibilitat d’accedir-hi.